money asklepiy

Събота, 16 Юли 2011 08:53

МБАЛ спечели проект за 200 000 лв. от Японското правителство

Оценете
(0 гласа)

200 000 лв. за ремонти е получила кюстендилската болница от Министерството на здравеопазването. Лечебното заведение е спечелило проект на същата стойност от Японското правителство.

"Много съм доволен от д- р от Величков. Той и неговия екип направиха чудесен проект и той бе избран от Японското правителство. Ще има линейка, която ще помогне за транспортиране на хората на хемодиализа , а и ще бъде подобрен достъпа за хората с увреждания в лечебното заведение", заяви министърът на здравеопазването д- р Стефан Константинов, при посеюение на 16 юли 2011г. В гр. Кюстендил. Придружен от председателят на БЛС- Кюстендил, д- р Пламен Симеонов, той посети и дежурния кабинет на общопрактикуващите лекари. Само в съботния ден до обяд, помощ от кабинета бяха потърсили близо 40 пациенти.

"Проучвам директно нещата, като отида в такъв кабинет и попитам колегата, пациентите. Това, което се пише в декларации е хубаво нещо, но човек не трябва да губи връзка с реалните неща. Обичам да общувам на различни нива, не само с министри и депутати, а и с пациентите, изпълнителите, и доставчиците на здравни услуги" ,коментира д- р Стефан Константинов.

Прочетена 18632 пъти Последно променена в Четвъртък, 25 Юни 2015 08:19