Петък, Март 27, 2015
   
Text Size

Site Search powered by Ajax

Сряда, 22 Декември 2010 13:02

Новият изпълнителен директор на МБАЛ Кюстендил е д-р Александър Величков

От  Manager
Оценете статията
(0 оценки)
Новият изпълнителен директор на МБАЛ Кюстендил е д-р Александър Величков Печат E-mail

ImageИзвънредно общо събрание на акционерите на МБАЛ "Д-р Никола Василиев"- гр. Кюстендил се проведе на 21 декември 2010 година. В дневния ред имаше една точка- промяна в Борда на директорите на здравното заведение. От него бяха освободени д-р Стефан Константинов, който в момента е здравен министър и д-р Михаил Зортев- понастоящем- зам. здравен министър. Освободена бе и д-р Евгения Иванова. На тяхно място в Борда на директорите бяха избрани началникът на на хирургичното отделение в болницата д-р Людмил Стоянов, уролога д-р Николай Стоянов и кардиолога д- р Александър Величков.

На първото си заседание новоизбраният съвет определи д- р Людмил Стоянов за председател на съвета на директорите, а за негов заместник д-р Николай Стоянов.

Д- р Александър Величков новият изпълнителен директор на кюстендилската болница.От 2002 година досега д-р Величков беше зам. директор по лечебната дейност в многопрофилната болница.

Д- р Величков обяви, че болницата в момента е в стабилно финансово състояние. "Въпреки проблемите, свързани с нередовно плащаните средства от здравната каса и здравното министерство към средата на годината, здравното заведение е в стабилно финансово състояние. Няма проблеми с доставката на медикаменти и консумативи, храна и отопление, така, че пациентите не усещат кризата", каза д-р Величков.

Последна редакция Събота, 21 Май 2011 12:41